Blog categories

Comments

🔘 Képzeld el, hogy karácsonykor templomba mész a családoddal.
🔘 Képzeld el, hogy a templomba berontanak a fegyveres terroristák.
🔘 Képzeld el, hogy a karácsonyi ünnepi öltözetükben, vérben fagyva látod a templom padlóján a szeretteidet.
🔘 Képzeld el, hogy senki sem foglalkozik a világban a családtagjaid mártírhalálával.
❗️ És képzeld el, hogy ez nem képzelet – ez a valóság: templomtámadás, emberrablás, keresztények kivégzése. A meghitt bensőséges ünneplés helyett Nigériában és más országokban ez volt a karácsony.
👉🏻 Ahogy az is valóság, hogy miközben egyre több helyen zajlik kereszténymészárlás, 🤐 a minden másért krokodilkönnyeket hullajtó média részéről csak cinkos hallgatás van.
🔥 Pedig amíg mi szenteste a karácsonyfa körül álltunk, addig Nigériában két templomot és egy kórházat gyújtottak fel iszlamista dzsihadisták.
✝️ Amíg mi családunk körében ünnepeltünk, addig az Iszlám Állam nyugat-afrikai ágának (ISWAP) terroristái 11 keresztényt raboltak el.
🌲 Amíg mi a karácsonyi ebédet fogyasztottuk, addig terroristák teherautókkal és motorkerékpárokkal hajtottak végig egy keresztények lakta településen, és válogatás nélkül lőttek az emberekre.
📹 Amíg mi két ünnep közt családi filmnézéseket tartottunk, 🛐 a terroristák azt vették videóra, hogy az elrabolt keresztény túszok közül öt embert hátrakötözött kézzel térdeltetnek, kimondatják velük, hogy „keresztény vagyok”, és kivégeznek.
↔️ Mindezek után képzeld el, hogy a helyi keresztények ennek ellenére a következő vasárnap is elmennek szentmisére, mert vallják és élik a hitüket.
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://trinitasgyor.hu/wp-content/uploads/2021/01/egotemplom.jpg);background-size: contain;background-position: center center;background-size: contain !important;display: block;height: 100%;top: 80px;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 900px;}