Blog categories

Comments

Hirdetések – 2020. október 11.

Ø Az adventig hátralévő időszakban (egyetemi tanítási heteken) hétfőn este 19 órakor szentmisére hívjuk a fiatalokat, szentmise után egyetemista hittant tartunk az oratóriumban.
Ø A hétfő esti szentmisék után az Életvezetés etikája címmel három alkalomból álló előadás sorozatot indítunk, melyre a 35 év alattiakat várjuk. Időpontjai: október 12., október 19., október 26.
Ø Plébániai családunk levelezőlistájára a trinitasjelentkezé[email protected]címre küldött e-maillel lehet regisztrálni.
Ø Október 25-én plébániai családi délutánt tartunk erdei sétával, szalonnasütéssel és forraltborozással. Bögrét, bicskát, szalonnát mindenki hozzon magával. Találkozó 14.45-kor a Mobilisnál.
Idézetek a hét egyik szentjétől, Avilai Szent Teréztől
„Nem a szellemi örömökön fordul meg a szeretet nagysága, hanem azon a szilárd meggyőződésen, hogy mindent, amit teszünk, Isten kedvéért tesszük.”
„Isten csak azokat dédelgeti, akik nem szabnak határt az Ő mindenhatóságának.”
„Ha mi nem számolunk azzal az eshetőséggel, hogy meghalhatunk, vagy, hogy egészségünk tönkremehet, úgy sohasem megyünk semmire.”
„Semmitől ne félj, semmi meg ne rettentsen! Minden elmúlik. Egyedül Isten marad ugyanaz. A türelem mindent elér. Ha Isten a tiéd, semmid nem hiányzik: Isten egyedül elég.”
Isten éltessen mindenkit, aki a héten ünnepli születés- vagy névnapját!
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://trinitasgyor.hu/wp-content/uploads/2020/10/osziszunetamobilisnal.jpg);background-size: contain;background-position: center center;background-size: contain !important;display: block;height: 100%;top: 80px;background-attachment: initial;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 900px;}